18 mars 2012

Tranåskvarnsgatan


Det är sällan det finns riktigt fina hus/lägenheter ute till försäljning i Tranås. Sen vad som är fint är ju självklart upp till var och en, men jag tittar på standarden och potentialen. Den här tvåan finns till salu med utropspris 195 000 kr, men den kommer säkert säljas för det dubbla. Jag fastnade för matdelen och det mysiga köket samt de stora fönstren i vardagsrummet. Det är fint med den mörka färgen på bänkskivorna - liknande kan jag tänka mig i vårt framtida kök! 

Ni hittar lägenheten här.

Vi trivs väldigt bra i vår hyresrätt som går helt i linje med vår stil. Visst är det mycket pengar som så att säga "försvinner" varje månad, men alla bor i hyresrätt någon gång i livet och det passar oss just nu. Om det blir en annan lägenhet eller hus i framtiden återstår att se! 

MÅNGA KRAMAR 

2 kommentarer:

natte.blogg.se sa...

Såg också den på hemnet. Sååå fin! Till och med balkongen har de pyntat :) Vi letade i två år efter både hus och bostadsrätt innan vi hittade rätt. Men kom fram till att bostadsrätt är en bra "spargris" till att köpa hus. Hade tur att få den så billigt med av ett gammalt par så vi går i vinst tom! Lite fult att säga kanske.. Som du skriver med så kastar man ju bort massa pengar men man måste ju börja nånstans! :) Vi får samma månadskostnad. Lite sjukt egentligen att det är så dyrt att bo i lilla Tranås.

Gillar också den mörka färgen på bänkskivorna, skulle vilja ha det med passar vårt bord.

Vilken jätte kommentar det blev nu. :)

natte.blogg.se sa...

Ja det ska bli så kul! Våran lägenhet är ju inte så fin som eran. Golven är i ful gulbrun plast med svarta prickar på i hallen och i köket. Badrummet är också typ helt gult och dem vi hyr av är inte världs bäst inte heller grannen nere hehe. Nej men 2500 var är ju inte farligt när båda har inkomster! Våran hyra är på 6000 och det känns sådär för nått som är halvdant mitt i stan så vi tittade på antingen hyr eller köp.

Hagadal ligger snett emot lingmerstbuss bla. Vi ska bo i ett av de tre höga gula husen med röda balkonger. Sån tur att vi fick den för många vill bo där. Svårt att få en lägenhet där :S Det är skog mittemot, hembygsparken :)

150 000 får vi ge, kanon pris! Vi hade ju tittat på en exakt likadan fast renoverad och den kostade 225 000. Han som hade hand om fastigheterna eller vad man säger sa att vi skulle vara mäkta glada. Det går inte genom en mäklare så det blir ju billigare på så vis med. Men det är en HEL del att göra. De hade bott där i 42 år så du kan ju tänka dig att det är lite äldre stil på det ;) Men stambyte var utfört så badrummet var ny renoverat och köket omkaklat och bytt kran :)

Haha nej fy det lär dröja här med! Först vill vi båda ha bra trivsamma jobb.. och vi är ju bara "ungdommar" hehe :) Kram!