29 juni 2014

Ett slut och en början

Som ni märkt har bloggen varit vilande ett tag och den kommer även att fortsätta vara det framöver. Jag har funderat länge kring om jag överhuvudtaget ska skriva något mer här, men jag känner att jag vill berätta då ni är så många som följt mig länge. 

Jag och S har separerat. Han har flyttat in ensam i huset och jag bor hos mina föräldrar tills jag får en anställning och bättre ekonomi. Även när jag skrev de senaste inläggen här var detta på gång, men man bygger upp en fasad och vi har inte velat berätta offentligt förrän flytten var avklarad. Jag kommer inte gå in på någon orsak till varför och önskar att ni respekterar detta. 

Livet går vidare för oss båda även fast det självklart är svårt att lämna en så lång relation. Så nu vet ni läget,  och som det känns nu kommer jag inte att skriva mer här. De som står mig närmast är med mig på den här resan och har varit ett stort stöd. De följer mig på andra forum och det är där jag kommer att dela med mig av vad som händer i mitt liv. 

Jag vill rikta ett enormt tack till alla som följt mig genom åren, för den inspiration som jag fått sprida och mottagit från blogg-vänner! 


2 kommentarer:

Vonka sa...

Jag beklagar verkligen.
Ta hand om dig.
Kram, en som saknat din blogg.

nathalie sa...

Det kommer att gå bra för dig så driven tjej. Kram!