07 november 2011

Läshörna


Passar på att göra ett inlägg under tiden som kvällsmaten står i ugnen. Det blir rostade potatisklyftor med fläskytterfilé och vitlökssås. Lite får man lov att lyxa till det på en måndag! Den här veckan jobbar S kväll så jag tänkte gå en sväng till bästa Julia lite senare...

Sen jag kom hem från LIA:n har jag hunnit med att måla en omgång på skåpet. Snart är det helt färdigt! Tyckte först att det blev lite stort i hallen, men det är väl som med allt annat, man vänjer sig!

Just det, skulle ju visa er vår läshörna i vardagsrummet! Fåtöljen kommer från svärmor och jag ska klä om någon gång (måste bara bestämma mig för tyg)! Fotpall, fårskinn och lampa från IKEA. I fåtöljen ligger kuddar från Hemtex och en pläd från H&M. Spanade på pläden förra vintern och när de fick in den igen var jag snabb med att beställa. Kostar 499 kr men med rabatt fick jag den för ungefär 350 kr. Inte mycket för en stickad pläd!

KRAMAR 

2 kommentarer:

Tanja sa...

Det är faktiskt inte speciellt bra intervjuer så, lite kundtjänst åså. Men det är inte lätt att söka jobb i Kristianstad från Linköping, speciellt inte tre månader framåt. Men bara jag har något så är jag nöjd, så kan jag alltid söka annat under tiden! Vi har lägenheten fr.o.m den 1Januari, men jag går kvar i skolan tills den 20, så strax där efter flyttar vi nog ner allt :)

Ja, jag hoppas verkligen på det, tycker lamporna är jätte fina :)

Nathalie sa...

Ja men det skåpet ser ju riktigt fint ut! Hmm jag vet inte vad den målarbutiken heter som vi köpte färgen i men den butiken i norraby var det iaf! :)