23 mars 2013

Resultat 23 mars

Nu i mars har jag inte tränat alls mycket, men dock har jag fortsatt som vanligt med att räkna kalorier och därför också fortsatt gå ned i vikt. Senast jag visade en före och efter-bild var i början på februari. Då hade jag gått ned 5 kg. Nu har jag gått ned 9 kg!

I morgon ska jag ta tag i träningen igen och sen är det 4-6 gånger i veckan som gäller fram till sommaren.
Lika bra att köra på så jag når mitt första mål! Det är att gå ned 12 kg, så det är inte långt kvar. Sen har jag insett att det inte kommer att räcka för att jag ska se ut som jag vill, så mitt andra och slutgiltiga mål när det gäller vikten är - 17 kg. När jag nått min målvikt kommer målen mer handla om att forma kroppen och nå resultat på gymmet. 

Att gå ned i vikt för så otroligt mycket bra med sig!
Jag är piggare, känner mig lätt i kroppen, har bättre självkänsla, en stabil mage, kan använda kläder jag inte kommit i på år och jag kan ha byxor utan att kärlekshandtagen hänger över på sidorna, jag har ändrat mitt tankesätt gällande kost och motion, tar vara på all vardagsmotion... kan prata hur länge som helst om hur bra min kropp mår av min nya livsstil.

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och ta hand om tvätten. Innan hade jag dragit mig för det eftersom det hade varit jobbigt att gå ned och upp för trapporna, men nu ser jag det som ett tillfälle att få röra på mig!

KRAMAR



Inga kommentarer: