10 januari 2012

Vinter-sovrum


Här kommer mörka bilder från sovrummet!
Vi väntar fortfarande på att få omtapetserat i sovrummen och hallen. Så tills vidare får beige vara den dominerande färgen i sovrummet. Längtar tills vi har en vit fräsch tapet! Då kan jag inreda med mer kontraster mellan det vita och det svarta, gråa textilier samt New Hampton/Lexington-stil när jag känner för det!

De runda lamporna har vi fått av svärmor men de kommer ursprungligen från det stora varuhuset! Meningen var att jag skulle ha dem i fönstren i sovrummet, men det kändes inte helt rätt så fick bli så här istället. Snart är det ju dock dags att plocka bort julstjärnorna. Tycker det är synd för det är så fint med stjärnor i fönsterna!

När brukar ni ta bort era stjärnor?

MÅNGA KRAMAR 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Tack för hälsningen hos mej! Får gratulera till kaninen :) själv håller jag nog mej också till att köpa färdigsydda kaniner efter mitt kanin-sy-projekt. Jag hade inget mönster utan tog mått av en mindre kanin och förstorade helt enkelt. Sen sydde jag lite på högt. Det var ganska krångligt att få alla delar att passa, och ganska petigt med alla mindre detaljer. (Mitt tålamod vid symaskinen är inte det bästa.)

Ha en fin dag!

Hälsningar,
Hvita Hjärtat / Jennie