28 juni 2012

Lampinvestering

Lamporna från pb home på vänstra bilden säljs på Inne här i stan. De kostar runt 1000 kr styck och känns som en investering jag inte har möjlighet att göra för tillfället. Istället hittade jag liknande lampfötter med tygskärm på loppis-sidan på facebook som jag efter lite funderingar valt att köpa. De var dyra de också, men nu fick jag istället två för samma pris. Lampor är en sån sak som det är värt att lägga pengar på, om man hittat några som man trivs med och som man vet att man kommer ha användning för länge. Det är också något vi behöver fler av här hemma. I sovrummet har vi Årstid från IKEA men jag känner inte att de passar in så bra längre, så troligen får de nya ta plats på sängborden!

Ett knep som jag alltid använder mig av om jag har sett något fint som jag är osäker på om jag ska köpa eller inte. Det är att låta det gå några timmar eller dagar. Om jag har tänkt mycket på saken i fråga vet jag att jag inte kommer ångra köpet! 

MÅNGA KRAMAR 

1 kommentar:

Johanna sa...

Ja det är smart det där att vänta någon vecka och se om man fortfarande blir "vild" när man tänker på det aktuella objektet:) Så gör jag också, oftast i alla fall, hihihi!

Jag håller också med om att lampor är en investering. Inom någorlunda snar framtid hoppas jag att jag kommer att ha råd att investera i två Jielde signallampor och dem kommer jag ALDRIG att tröttna på:)

Kram och ha en fin dag!