27 december 2011

Julen 2011



Hoppas ni alla haft en mysig jul!

Vi spenderade helgen nere i Skåne hos S släkt. På fredagen tittade jag och S mormor på Bingolotto, självklart hade vi varsin lott men någon vinst blev det inte! Julafton spenderade vi hos S syster där vi åt julbord, tittade på Kalle Anka och fick paket av jultomten. När det blivit kväll åkte vi vidare till S moster där vi spelade paketleken och stannade till halv två, så det blev en lång dag! 
På juldagen åkte vi åter igen till S moster för julbord tillsammans med S syster. Mycket god mat och trevligt sällskap! Kvällen spenderade vi hos S mamma i lugn och ro.
På annandagen tänkte vi åka hem tidigt för att kunna spendera några timmar hemma innan det var dags för julfirande hos mamma och pappa. Men mitt på motorvägen halvvägs hem fick vi punktering, så det var bara att köra in till kanten och stanna. Typiskt nog kunde vi inte byta till reservhjulet själva för bultarna satt så hårt, så vi fick ringa efter en bärgningsbil som kom och hjälpte oss efter någon timmes väntan. Som tur var kunde han med sina fix och trix byta. Resten av vägen rullade vi i 70 km/h men hem kom vi i alla fall tillslut! 
På kvällen firade vi jul med mamma och pappa. Och idag har vi fortsatt med julfirandet tillsammans med mina syskon och deras familjer.

Så vad har vi fått i julklapp?
Varsin jacka, fleece-tröjor att ha under, te-koppar, porslinskanna, vinglas, karaff, rengöringslotion från biotherm, ljuslyktor, skål och vas av pressglas, specerilåda, presentkort på IKEA, iems och Jula, knivar och lite annat smått och gott. S fick en halsduk, axelväska och pilsner-låda av mig. Av honom fick jag det finaste armbandet från SNÖ.

Med andra ord fick vi mycket fint, tack alla! ♥

KRAMAR 

Inga kommentarer: