25 oktober 2011

H O P


Min favoritblogg just nu är House of Philia! Vitt, svart och lite grått i en underbar blandning. När vi får omtapetserat kan jag vi förhoppningsvis ha ännu mer svart-vitt i sovrummet och gästrummet. Den svarta stolen på första bilden är en av IKEA:s nyheter. Den kostar 899 kr och skulle göra sig bra i sovrummet tillsammans med vår svarta sängstomme. Den får inta förstaplatsen på min önskelista till tomten!

Idag var vaktmästaren hos oss och kollade på lite saker som vi felanmält. Bland annat handduks-torken i badrummet. Fästet har släppt pga fukt som trängt in under våttapeten, så vi har inte vågat använda den. Nu har de tagit bort den helt och vi har fyra fina hål och en fuktskadad vägg. Ska bli intressant att se vart det tar vägen...

MÅNGA KRAMAR 

1 kommentar:

Tanja sa...

Du är ju rätt bra på att veta bra inredningsbloggar åså, och tänkte om du visste någon som har lite mer svart i grunden. Jag är ju mer glad i tvärtom, alltså mest svart och vita inslag, men hittar ingen inspiration till det just nu, så mycket vitt överallt! :)