22 september 2011

Kommentarer

Som många märkt är kommentarsfältet helt borta på bloggen. Jag har varit omedveten om problemet en längre tid men arbetar med att åtgärda det. Så snart hoppas jag att allt fungerar som det ska igen!

Uppdatering: Nu verkar det som att funktionen är igång igen, dock kan ni inte kommentera äldre inlägg då funktionen varit avstängd. Men nu är det fritt fram!

MÅNGA KRAMAR 

2 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Ja, jag har märkt det. Man blir lite handikappat när man inte kan kommenatera ett fint inlägg. Men nu så.

Kram Teres

Min resa sa...

Hej Anna.

Tack för ditt lilla spår inne hos mig. Du undrade ju lite med maten och så.

För min del så kör jag väldigt hårt just nu. Alltså jag äter mig mätt och mår toppen, men har väldigt strama regler;). Maken däremot, äter samma som jag, fast med en del tillbehör som inte jag äter.

Vad äter jag då? Jo, kort och gott. Allt från frukt och grönt avdelningen i butiken (dock inte potatis och rotgrönsaker, är så mkt stivelse i), samt lite av något magert fågelkött som kyckling och kalkon, mager köttfärs, vit fisk (ibland lite lax, men den e ju fet så bara lite), samt VATTEN och bara vatten som dryck, samt lite kaffe eller te ibland. Man kan om man vill tillsätta lite linfrön, solroskärnor etc om man vill. Men jag har valt att inte göra det.

Jag handlar alltså ingenting annat än detta. Inga produkter från mejeriavdelningen, inga såser, inga tillbehör what so ever.

Kan tyckas att detta är tråkigt och vad är det för liv? Men jag kan säga som så att jag har aldrig mått bättre. Vikten reduceras, kroppen mår mycket bättre, magen kommer i balans, hjärnan funkar skitbra (men man måste verkligen äta lite kött för att den ska fungera)...Jag saknar absolut ingenting. Sockersuget försvann efter en vecka. Och ska jag på kalas eller fest, så är en fruktsallad och en god kaffe helt super som substitut för tårta. Det finns många meningar om frukt. Det innehåller massa fruktsocker, och det stämmer ju såklart. Men jag äter en del frukt och mår skitbra samt går ner stadigt i vikt, så jag litar på hur jag fungerar och går efter det.

Kan ju tillägga att min man äter som sagt som mig, fast han äter också ägg, filmjölk, bröd sås etc..så man kan få det att fungera för båda, men man måste ju ha lite disciplin då också;).

Hoppas du fick lite tips:)

Jag har varit på en stor utredning om detta. Pga av att jag har något som heter Insulinresistens. Så jag skulle uppmana till att man har pratat med en läkare innan man utesluter viss mat totalt som jag gjort.

Kramar.